Skip to main content

Ellen Teunissen in Mirtehof

ellen-teunisse

Ellen Teunissen exposeert haar foto's in locatie Mirtehof van Zorggroep Charim aan de Molenweg 50 in Zeist. De expositie is van 22 oktober 2014 tot 22 januari 2015 dagelijks te bewonderen.

Ellen Teunissen woont met man en 2 kinderen in Zeist. De passie voor fotograferen is bij Ellen ontstaan vanuit een hobby waarbij ze een aantal jaren tijdens de uitvoeringen van amateurgezelschappen gefotografeerd heeft, actiefoto's heeft gemaakt, mooie (groeps-) portretten afleverde en heel verrassende macro foto's heeft gecreëerd.
Ondertussen Is ze bijna afgestudeerd vakfotograaf.

Komend jaar rond zij haar laatste jaar af bij de fotovakopleiding Statief in Utrecht. Ellen: "Hier heb ik onder andere geleerd creatief om te gaan met de vele mogelijkheden die fotografie biedt. Als vakfotograaf richt ik mij nu vooral op portretfotografie."

In deze expositie laat Ellen ruim 20 stukken vrij werk zien. Bestaande uit vlinders, haar interpretatie van een aantal oude meesters en macro fotografie van onderwerpen uit de natuur met daarin "Little People", (modelpoppetjes). Dat laatste geeft heel fraaie composities die de kijker soms op het verkeerde been zetten.
Uiteraard zijn alle foto's te koop. Formaat, lijst en materiaal waarop wordt afgedrukt bepalen de prijs. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Ellen; zij maakt graag een prijsopgave voor u.
Bij de receptie Van Mirtehof zijn wenskaarten a € 2,25 te koop van de werken die geëxposeerd worden. Leuk om uw vrienden of kennissen mee te verrassen!
Meer foto's zijn te zien op Ellen's website: www.ellensfotogalerijen.nl
Daar kunt u ook nog andere wenskaarten vinden en on-line bestellen.