Skip to main content

BARTER - Trade your skills

photoprint expositie

Wat hebben opkomende fotografen en jong fotominnend Amsterdam anno 2013 met elkaar gemeen? Ze zitten beide nogal eens op zwart zaad. Op zondag 24 november presenteert Foam Lab daarom BARTER – Trade your skills for a photo print, een vernieuwende veiling waar je eigen talent meer waard is dan een goed gevulde buidel.Aangeboren gaven of over de jaren ontwikkelde skills: talenten kunnen uiteenlopen van haar knippen tot tatoeëren, een huiskamerconcert geven of een website bouwen. BARTER creëert een win-win situatie waarin de bieder en de fotograaf allebei geven waar ze het beste in zijn. Zo ruilt de fotograaf zijn mooiste print misschien wel tegen het door jou gebouwde bed dat hij zo hard nodig heeft. Foam Lab maakt de match!

Om 15:00 uur geeft Foam Lab het startsein voor BARTER. Je krijgt twee uur de kans de zestien limited prints te bewonderen en de behoeftes van de maker te ontfutselen. Hierna begint de veiling: trek de aandacht van de veilingmeester door je meest originele bod in de strijd te gooien voor je favoriete werk. Weet de fotograaf te overtuigen en word de gelukkige eigenaar van een prachtige fotoprint!

Kan je niet wachten? Kijk dan nu op www.foam.org/lab, maak online kennis met onze fotografietalenten en laat je inspireren tot creatieve biedingen.

Wat: BARTER – Trade your skills for a photo print.
Waar: Pllek, TT. Neveritaweg 59
Wanneer: zondag 24 november
programma: 15:00 – 20:00 uur
veiling: 17:00 – 19:00 uur
Toegang: gratis

NB: De volgende foto van Rachel Schraven is ook geveild:

Rachel Schraven